От днес гражданите могат да правят справка чрез Портала за административни

...
От днес гражданите могат да правят справка чрез Портала за административни
Коментари Харесай

Виждаме бързо и лесно по електронен път имаме ли невръчени фишове от Пътна полиция

От през днешния ден жителите могат да вършат информация чрез  Портала за административни услуги на Министерство на вътрешните работи  за невръчени им наказателни постановления и електронни фишове. Това оповестиха от полицията.

Досега инспекции се правеха единствено за дължими санкции по влезнали в действие фишове, за електронни фишове и наказателни постановления.

Проверката става посредством въвеждане на номер на удостоверение за ръководство на МПС и ЕГН/ЛНЧ.

Както и до момента при съществуване на връчени и влезнали в действие наказателни документи, по които се дължи санкция, се извежда лист с неплатени отговорности и е обезпечена опция за възнаграждение на дължимите суми непосредствено през портала.

Другите благоприятни условия за възнаграждение отговорностите са посредством терминално устройство в конструкция на Министерство на вътрешните работи, банков превод, пощенски запис, интернет банкиране, каси за парични преводи и посредством КЕШ терминали.

От през днешния ден при съществуване на невръчени наказателни постановления и електронни фишове на екрана ще се пресъздава информационно  известие за това.

Електронен фиш може да бъде връчен във всяко районно ръководство на Министерство на вътрешните работи или в звено " Пътна полиция ", като след връчване може да бъде обезщетен незабавно.

За връчване на наказателни постановления е належащо лидерът да посети персонално звеното на " Пътна полиция "  към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи по непрекъснат адрес.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР